Startpagina  | Terug  |   © 2006
 
 

Test uw eigen tevredenheid als werknemer

Veel managers breken zich het hoofd over de personeelstevredenheid in hun organisatie. Iedereen snapt dat tevredenheid niet een doel op zich is, maar dat motivatie hier het sleutelwoord is. Medewerkers die tevreden en gemotiveerd zijn, zullen naar verwachting beter presteren dan ongemotiveerde medewerkers met dezelfde competenties.

Die stelling gaat echter ook op voor managers. Als manager met een bepaald inkomen en een bepaalde leeftijd bent u in sommige gevallen misschien wat minder mobiel, maar ook voor u geldt dat tevredenheid en motivatie hand in hand gaan.

Hoe tevreden bent u eigenlijk? Om u te helpen deze vraag te beantwoorden, hebben we hier een klein rekenprogramma toegevoegd waarmee u een rapportcijfer kunt berekenen voor uw huidige betrekking.

Door op de knop hieronder te klikken wordt het rekenprogramma gestart in een popup-venster. Vul achter elke stelling een getal tussen de 0 en de 10 in. Een 0 als u zich helemaal niet in de stelling herkent. Een 10 als u het er 100% mee eens bent. Druk daarna op de knop 'Bereken mijn tevredenheid!'.

Vul de cijfers nauwkeurig en eerlijk in. De invoer wordt namelijk niet gevalideerd. Bekijk de stellingen wel goed, sommige stellingen zijn namelijk 'omgekeerd'.

Wij wensen u in elk geval veel tevredenheid en motivatie toe!


Reageer op dit artikel...