Management Publicaties  | Extra Informatie  | Over ManagementStart.nl  |   © 2009
 
 

Colofon

Over ManagementStart.nl:

ManagementStart.nl is een web portaal voor managers door managers. Iedereen die kwalitatief goede artikelen kan en wil publiceren, wordt daartoe van harte uitgenodigd. De redactie voor de website wordt gevoerd door een hoofdredacteur en een wisselende groep van redactieleden.

Bekijk eventueel een Powerpoint-presentatie over deze website. Downloaden kan ook door met de rechter muisknop op de link te klikken en te kiezen voor het opslaan van het bestand.

Op 1 januari 2006 is de eerste versie gelanceerd. Het webportaal is volledig operationeel, maar de komende tijd zal aandacht worden besteed aan het verder verfijnen van lay out en functionaliteit. Daarnaast ligt de nadruk vooral op het vinden van goede content en enkele adverteerders.
Als u van mening bent dat u kunt helpen om van ManagementStart.nl een succes te maken, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Redactie:

drs. M.C. Mijwaart - Hoofdredacteur
Maarten Mijwaart is van huis uit onderwijskundige. Sinds 1996 is hij werkzaam als manager in diverse organisaties.

Maarten Mijwaart   LinkedIn profile

Verder bestaat de redactie uit tijdelijke, roulerende medewerkers.

Auteurs:

Iedereen mag zich aanmelden als auteur voor ManagementStart.nl. Het idee achter dit webportaal is immers kennisdeling. Wel vragen we van onze auteurs dat ze enkele jaren ervaring hebben in een leidinggevende positie en derhalve in staat zijn om vanuit praktische ervaring ťn theoretische achtergrond te schrijven.

Er zijn enkele eisen die we stellen aan publicaties. Zie daartoe de pagina 'Publiceren'.

Technische Realisatie:

Deze site is ontworpen en ontwikkeld door medewerkers van Management Start.
De website wordt gehost door Easyhosting
voor het Management Board wordt gebruik gemaakt van het Open Source project PHPBB, zie ook http://www.phpbb.com en http://www.phpbb.nl

RSS Feed:

Managementstart.nl publiceert regelmatig nieuwe artikelen en andere publicaties. Wijzigingen worden zo veel als mogelijk verwerkt in onze RSS Feed (http://www.managementstart.nl/mgtfeed.xml).
meer informatie over RSS kunt u terecht op: RSS Pagina.

[Valid RSS]

Onze RSS-feed wordt gevalideerd door FEED Validator.

Toekomst:

ManagementStart.nl is een nieuw initiatief. Bestaande websites voor managers, directeuren en leidinggevenden zijn vaak te commercieel van opzet. Het is niet eenvoudig om als buitenstaander op dergelijke sites te publiceren. ManagementStart.nl wil anders zijn. ManagementStart.nl biedt iedereen met een valide boodschap de mogelijkheid deze uit te dragen. Zonder financiŽle drempels. Alleen op die manier is goede kennisdeling mogelijk.
De huidige versie van het portaal is ook niet het eindstation. Meer inhoud en meer functionaliteit moet de komende periode worden toegevoegd. Soms op eigen kracht, maar vaak ook door middel van samenwerking.